Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ένας «εξωγήινος» στον ΣΚΑΪ...

Ο «εξωγήινος» Γιώργος Παπανδρέου ξάφνου προσγειώθηκε στην Ελλάδα και ανακάλυψε τις αιτίες όλων μας των δεινών! 

Όλοι όσοι παρακολουθούν τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι απολαμβάνουν ένα αοριστολογιών και απόδοσης ευθυνών (σε άλλους βεβαίως – βεβαίως) για μία απόφαση που εν τέλει φέρει τη δική του υπογραφή και αποδείχθηκε ο λόγος της πολιτικής του καταστροφής: Την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο και την εμπλοκή του ΔΝΤ – για πρώτη φορά στα χρονικά- σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Για να είμαστε δίκαιοι ανέλυσε τους λόγους της απόφασής του: Για όλα φταίνε οι άλλοι. Οι παλαιότερες κυβερνήσεις που δεν έκαναν το παραμικρό – κατά τη γνώμη του πάντα- , η αντιπολίτευση που δεν του έδινε τη συναίνεση που ζητούσε, ο Αλέξης Τσίπρας που υιοθετούσε «συνομοσιολογικά» επιχειρήματα. 

Και φυσικά το αγαπημένο του επιχείρημα: Το πελατειακό κράτος που δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, και οι διορισμοί ημετέρων. 

Αντιπαρερχόμαστε την εύκολη απόδοση ευθυνών και την απουσία ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ αυτοκριτικής για το τι έκανε λάθος κατά την διακυβέρνησή του και ας μιλήσουμε για κράτος. 

Μιλάει για πελατειακό κράτος ο Γιώργος Παπανδρέου που ήταν μέλος σχεδόν σε όλες τις κυβερνήσεις του πατέρα του; Ναι τότε που το ΠΑΣΟΚ είχε σχεδόν μετατρέψει το δημόσιο σε... κομματικό του φέουδο; 

Μιλάει για «πελάτες» ο πρωθυπουργός που φρόντισε να διορίσει τους «κηπουρούς» σε κρίσιμες υπουργικές θέσεις; Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του Γιώργου Παπανδρέου θα αναφέρουμε τους περίφημους «κηπουρούς» τύπου Τίνας Μπιρμπίλη, την οποία φρόντισε να «φορτώσει» και στην επόμενη κυβέρνηση διορίζοντας την στον ΟΟΣΑ. 

Π.Β.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα