ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΟΙΚ: Αυξημένες οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας

Η Ευρωζώνη αναμένει να δει τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του σημερινού Eurogroup.

Οι ίδιες πηγές εξέφραζαν - σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ- την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή στις θέσεις των εταίρων της Ελλάδας, οι οποίοι επιμένουν στην ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό, καθώς και στην ανάγκη να ζητηθεί παράταση του ελληνικού προγράμματος.

Επιπλέον, πηγές του υπουργείου Οικονομικών εξέφρασαν την εκτίμηση ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, το πρώτο τρίμηνο του 2015, είναι αυξημένες. Σε ό,τι αφορά το δημοσιονομικό κενό, οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι πριν από τις εκλογές προσδιοριζόταν περί τα 2,6 δισ. ευρώ, αλλά τώρα έχει αυξηθεί, λόγω των μειωμένων εσόδων του Δεκεμβρίου και λόγω των εκλογών.

Τέλος, πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα το ΔΝΤ έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως η χώρα έχει λαμβάνειν από το ΔΝΤ 9 δισ. ευρώ, ως το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα