Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Δήμητρα και Σπύρος Παπαδόπουλος ξανά μαζί στην TV!


 Δύο πεντάδες αναστατώνουν την prime time σε μία «ιστορική» αναμέτρηση... «Μου λες αλήθεια;» vs «Άγαμοι θύται»
Αυτή κι αν είναι αναμέτρηση! Παπαδοπούλου vs Παπαδόπουλου. Δύο συνονόματοι αλλά και παλιοί γνώριμοι βρίσκονται αντιμέτωποι στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα!» με τις πεντάδες τους, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, στις 21:00. Αγωνία, ασυγκράτητος ενθουσιασμός, απανωτές ατάκες και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης αναστατώνουν την prime time, σε μία αναμέτρηση κορυφής! 

Από τη μία, o θίασος «Μου λες αλήθεια;» με αρχηγό τον Σπύρο Παπαδόπουλο και μαζί του οι Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Στέλιος Πέτσος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, και απέναντι οι «Άγαμοι θύται», με αρχηγό την Δήμητρα Παπαδοπούλου και μαζί της οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Γιώργος Χατζής.
Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα