Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ /Κουρεύονται οι καταθέσεις ύψους 250 δις ευρώ Ελλήνων σε τράπεζες της Ευρώπης

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε-Γιουνκέρ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε.-με εξαίρεση την Ελλάδα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο.

Οι επικεφαλής της Ε.Ε. έχουν στα χέρια τους τις σχετικές εκθέσεις των κεντρικών τραπεζιτών των χωρώς της Ε.Ε. οι οποίες ανεβάζουν το ύψους του συνολικού αθροίσματος των καταθέσεων των συμπολιτών μας στα 250 δις ευρώ.


Μόνο στο διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου πάνω από 14 δις ευρώ εγκατέλειψαν τις ελληνικές τράπεζες για αντίστοιχες της Ευρώπης.

Το ποσοστό του κουρέματος δεν έχει αποφασισθεί ακόμη.

Στην συνέχεια για να μην υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη η φερεγγυότητα του ευρωπαικού τραπεζικού συστήματος θα επιχειρηθεί εκ των υστέρων η επικοινωνιακή αιτιολόγηση της απόφασης με σημείο αναφοράς την τιμωρητική διάθεση απέναντι στους Ελληνες φοροφυγάδες.

Τα μεγαλύτερα ποσά βρίσκονται σε τράπεζες της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου. Θυμηθείτε πόσες φορές στην διάρκεια των πρόσφατων ταξιδιών Τσίπρα-Βαρουφάκη στην Ευρώπη οι συνομιλητές τους-με πρώτο και καλύτερο τον Βόλφαγκ Σόιμπλε-εξέφρασαν την επιθυμία να συνδράμουν την Ελλάδα στο κυνήγι των φοροφυγάδων.

Φαίνεται πως η Σολομώντειος Λύση που αποκαλύπτει το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι και δίκαιη και σχεδόν μαγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα