Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μαδρίτη- Οι φορολογικές αρχές συγκέντρωσαν 34,8 δισ. ευρώ σε τρία χρόνια

Οι αρχές της Ισπανίας κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχεδόν 34,8 δισεκατομμύρια ευρώ μετά την έναρξη το 2012 ενός προγράμματος με σκοπό την καταπολέμηση της φορολογικής απάτης, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Προϋπολογισμού.

Μαδρίτη- Οι φορολογικές αρχές συγκέντρωσαν 34,8 δισ. ευρώ σε τρία χρόνιαΤο περασμένο έτος οι φορολογικές αρχές συγκέντρωσαν 12,3 δισεκ. ευρώ, ένα ποσό αυξημένο κατά 12,5% σε σύγκριση με το 2013, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του υπουργείου, στην οποία υπογραμμίζεται πως πρόκειται για «ένα ιστορικό ρεκόρ».
Η συντηρητική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι ενέτεινε τις προσπάθειες της να καταπολεμήσει τη φορολογική απάτη μετά τα τέλη του 2011, όταν η Ισπανία βυθιζόταν στην οικονομική κρίση και κατέγραφε ένα διογκούμενο δημόσιο έλλειμμα, εν μέσω της εφαρμογής ενός ευρέος προγράμματος λιτότητας.
Η ισπανική κυβέρνηση αύξησε έκτοτε τους φορολογικούς ελέγχους, ενώ παράλληλα απαγόρευσε τις πληρωμές και τις συναλλαγές σε μετρητά από τις επιχειρήσεις άνω των €2.500. Παράλληλα, θέσπισε έναν πιο αυστηρό φορολογικό κώδικα, ο οποίος προβλέπει πιο βαριά πρόστιμα για τους φορολογικούς παραβάτες.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα