Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αναστέλλονται οι 560 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Αναστέλλονται τελικά οι 560 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ, καθώς όπως αναφέρει σε έγγραφό του ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης, το υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε από τις 10/2 αναστολή όλων των σχετικών διαδικασιών προσλήψεων τακτικού προσωπικού.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Καραβοκύρης τόνισε τα εξής:


«Έχοντας υπόψη το από 10 Φεβρουαρίου 2015 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το οποίο ζητείται η αναστολή της προόδου όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την έκδοση προκηρύξεων για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού των φορέων της παρ.1 του άρθρου 14 του ν.2190/1994, όπως ισχύει, με στόχο την ορθολογική κατανομή του προσωπικού του δημόσιου τομέα μετά την τελευταία αναδιοργάνωση των δομών των Υπουργείων, σας καθιστούμε γνωστό ότι αναστέλλεται σύμφωνα με τα ανωτέρω η έκδοση των προκηρύξεων που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 110 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (έγγραφο συμφωνίας ΑΡ.ΗΜ./ΔΑΝΠΟ/234/9.1.2015) καθώς και 450 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (αρχικό αίτημα με αρ. πρωτ. ΔΑΝΠΟ/11594/12.6.2014)».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος, Γιώργος Αδαμίδης, δήλωσε:
«Είναι μεγάλο λάθος που με απόφαση της Κυβέρνησης αναστέλονται οι 560 προσλήψεις στη ΔΕΗ την ώρα που χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 2000 μόνο στα ορυχεία και τους σταθμούς. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει πως οι ανάγκες για τακτικό προσωπικό στην ΔΕΗ ΑΕ καθορίζονται από την Διοίκηση της επιχείρησης, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει μετά απο αγώνα και των συνδικάτων τον παραπάνω αριθμό που ως γνωστό έχει να κάνει με το απαράδεκτο περιορισμό που είχε επιβάλλει η μνημονιακή κυβέρνηση, δηλ να αποχωρούν 5 και να προσλαμβάνεται 1. Η Κατάσταση στην επιχείρηση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ χρειάζεται άμεσα προσωπικό και όχι αναστολή των προσλήψεων που σταμάτησαν λόγω των εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα