Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Δείτε την εκπομπή εδώ

"Φεύγω από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ" ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό"


"Δεν αδικήθηκα καθόλου γιατί ο λαός κάνει τις επιλογές του. Θα μπορούσα το 2007 να είχα φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να μην δεχθώ την απειλή του κ. Παπανδρέου "αν κάνεις όμιλο θα σε διαγράψω". Κράτησα την παράταξη ενωμένη. Τώρα αν έκανα καλά ή κακά γιατί αυτό οδήγησε στην πρωθυπουργία Παπανδρέου και στη διαχείριση του 2009-2010 θα το κρίνει η ιστορία. Το δημοκρατικό και παραταξιακό μου καθήκον ήταν αυτό" είπε ο κ. Βενιζέλος, ερωτηθείς εάν αδικήθηκε που δεν έγινε πρωθυπουργός.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε επίσης ότι το 2011,  όταν βρέθηκε προ του διλήμματος να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών φίλοι του είπαν "ότι αυτό θα είναι πολιτικός και βιολογικός σου θάνατος". "Θα μπορούσα να μείνω εκτός. Θα μπορούσα στη θέση του κ. Τσίπρα να ημουν εγώ τώρα", σημείωσε χαρακτηριστικά. "Δεν το έκανα. Ήξερα το κόστος", πρόσθεσε. 

"Δεν θα με δεχόταν κανείς ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αν δεν υπήρχε αδήριτη ανάγκη , αν οι συνθήκες δεν ήταν έκτακτες. Και βλέπετε τώρα που βγήκαμε από τη φάση αυτή, φεύγω από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ" υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα