ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

''H TΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''...

Η τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των λαών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τονίζοντας πως είναι «αντιδημοκρατική» και σημειώνοντας ότι «έγιναν λάθη».


Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι η τρόικα «στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης» και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση, σημειώνοντας ακόμη πως οι συνομιλίες πρέπει να διεξάγονται σε ισότιμο επίπεδο μέσα στην Ευρώπη, εξηγώντας πως οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς και όχι με υπαλλήλους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε πως θέλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Επιτροπή να συνεχίσουν το έργο τους και τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εξετάσει την τρόικα «όταν έρθει η ώρα».

Τις δηλώσεις του κ. Γιούνκερ για την τρόικα αναπαρήγαγε μέσω Twitter και Facebook o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Γιούνκερ: "Η Τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς. Όχι με υπαλλήλους"», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, προσθέτοντας: «Συνεχίζουμε δυνατά...».
http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα