Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Μαξίμου: Κρίσιμη σύσκεψη για τα ταμειακά διαθέσιμα


Εξετάζονται λύσεις για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις του Μαρτίου, προς τους δανειστές- Στο τραπέζι και η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στο Eurogroup  την επόμενη εβδομάδα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την οικονομική πολιτική, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στο Mέγαρο Μαξίμου.


Στο τραπέζι της συνεδρίασης βρίσκονται οι διεθνείς οικονομικές σχέσεις, η κρίση ρευστότητας και το Eurogroup της Δευτέρας, όπου o υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους εταίρους συγκεκριμένες και κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις, όπως είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Πάντως, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό ζήτημα ήταν τρίτο στη σειρά και η συζήτηση που αφορούσε στη χώρα μας αναλώθηκε στο «παζάρι» για την κοστολόγηση των 6 μέτρων που θα παρουσιάσει την Δευτέρα ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup.

Αρμόδιες πηγές δεν απέκλειαν πάντως να χρειαστεί να υπάρξει και άλλο EWG για τη χώρα μας πριν την Δευτέρα.

Σημειώνεται πως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη την Ελλάδα εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΣΟΕ καθ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής καθ. Νίκος Θεοχαράκης.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα