Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Βαρουφάκης: Ευπρόσδεκτοι για ενημέρωση οι εκπρόσωποι των θεσμών

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελισσάρης - Λυμπερίδης

Η Ελληνική πλευρά θα κάνει και άλλες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις, επεσήμανε μετά το Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που απέρριψε το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος. Σημείωσε αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση πως δεν μπορούμε να ζητούμε άδεια από τους εταίρους μας για ό,τι κάνουμε».  


«Το σημερινό Eurogroup είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση και εφαρμογή της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου όσον αφορά την εξειδίκευση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων για το τετράμηνο, αλλά και για να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τη συμφωνία μετά τον Ιούνιο» είπε ο κ. Βαρουφάκης που ανακοίνωσε πως την Τετάρτη θα αρχίσουν οι τεχνικές συζητήσεις με την τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες. 

Επεσήμανε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με την τρόικα, ενώ άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του υπουργών Οικονομικών για σχετικές δηλώσεις τους, λέγοντας «εάν τους αρέσει τόσο πολύ η λέξη τρόικα, μπορούμε να τους τη στείλουμε, γιατί εμείς δεν θα έχουμε ποτέ πάλι». εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα