Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αθώος ο Κασιδιάρης για τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη

Την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για την απίστευτη επίθεση με τα χαστούκια που έριξε στον τηλεοπτικό "αέρα" σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, αποφάσισε πριν από λίγο το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. 
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητούσε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος  πρέπει να απαλλαγεί από το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που είχε απαγγελθεί αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία εναντίον του.

Όπως είπε στην πρότασή του ο εισαγγελέας, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορούσε να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη, αλλά χρειαζόταν έγκληση από την παθούσα μέσα σε ένα τρίμηνο.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου καθώς όπως είπε «ένας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα».


Οργισμένη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη η οποία τόνισε ότι δεν ακούστηκε "αθώος" στην αίθουσα και δεν δεν είναι. 

"Ο ελληνικός λαός είδε πολύ καλά και την πράξη και τον στόχο. Δεν καταδικάστηκε για τυπικούς λόγους, γιατί είχα πει ότι δεν θα κάνω μήνυση. Μία έκκληση κάνω σε όλους, τα μάτια σας στους στόχους της Χρυσής Αυγής. Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι εξαιρετικά τυπικό τόσο τυπικό ώστε να πρέπει να αναρωτηθούμε αν αποφασίσουμε και στη Βουλή σωστά αν δεν παρίσταται η Χρυσή Αυγή, ζωή σε λόγου σας. Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι ζήτημα πολιτικής", τόνισε η Λιάνα Κανέλλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα