Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

''Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ''...

Με παρέλαση στο κέντρο της πόλης, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας,Πάνου Καμμένου, της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Μιχάηλ Κωσταράκου, κορυφώθηκαν στη Ρόδο οι εορτασμοί για την 67η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.


Στις εκδηλώσεις εορτασμού παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Ν. Σαντορινιός, Δ. Γάκης, Μ. Κόνσολας, Δ. Κρεμαστινός και πολύς κόσμος, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στην διάρκεια της παρέλασης πέταξαν πάνω από την πόλη αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας.



Σε δηλώσεις η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, επισημαίνοντας επίσης ότι και σήμερα η χώρα μας δίνει μάχη για να απελευθερωθεί από πρακτικές και τακτικές που είναι μέγγενη για την δημοκρατία στην Ευρώπη.




Στην σπουδαιότητα της εθνικής επετείου αναφέρθηκε στις δικές του δηλώσεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι η επέτειος εορτάζεται με μια μεγάλη παρέλαση χωρίς μπάρες και με ενωμένο όλο τον ελληνικό λαό.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο για την 67η επέτειο ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση


«Σήμερα, μια ημέρα εθνικής επετείου, μια ημέρα εθνικής εορτής, η μαθητιώσα νεολαία, ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάσαμε μαζί την επανένωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα πατρίδα, με τραγούδια και χορούς, χωρίς να υπάρχουν μπάρες.

Η Ελλάδα ενωμένη, ο λαός ενωμένος, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε απειλή είτε αυτή είναι πολεμική είτε είναι οικονομική. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».


















http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα