Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έγγραφο "βόμβα" στη Βουλή από τον Νικολούδη: Ελέγξτε το πόθεν έσχες του Χαρδούβελη! Ο πρώην υπουργός φέρεται να έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό

- Βγήκαν τα... "τσεκούρια του πολέμου" μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με εκατέρωθεν "βολές" - Παραδέχεται ο Γκίκας Χαρδούβελης ότι δεν υπέβαλε πόθεν έσχες - “Δεν είχα υποχρέωση” δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών - ΣΥΡΙΖΑ: "Έπιασαν τον Χαρδούβελη και τη ΝΔ με την γίδα στην πλάτη" - Με επείγον έγγραφο προς τη Βουλή ο Π. Νικολούδης ζητά να ελεγχθεί ο Χαρδούβελης
Η Νέα Δημοκρατία με την σειρά της πήρε θέση και κράτησε αποστάσεις από τον Γκίκα Χαρδούβελη, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να... αντεπιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά σε στελέχη της κυβέρνησης των οποίων οι λογαριασμοί έχουν μπει στο "στόχαστρο" τους τελευταίους μήνες.

Κι ενώ ο πρώην "τσάρος της οικονομίας", ισχυρίζεται πως δεν είχε υποχρέωση να δηλώσει τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και επιτίθεται ξανά τόσο στον Γκίκα Χραδούβελη προσωπικά, όσο και στη Νέα Δημοκρατία.
- Το 2011 και το 2012 εμφανίζονται “δυσαναλογίες” και “μη δηλωμένα εισοδήματα”
- Στο μικροσκόπιο καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους 10 δισ. ευρώ! 
Τα λεφτά του στο εξωτερικό έβγαλε ο Γκίκας Χαρδούβελης, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της “RealNews” της Κυριακής. Ως πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο νυν υπουργός Καταπολέμησης της Διαφθοράς Π. Νικολούδης, με επείγον έγγραφο προς τη Βουλή, ζητά να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα