Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Luc Coene (ΕΚΤ): Μονόδρομος για την Ελλάδα οι μεταρρυθμίσεις

Η Ελλάδα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Luc Coene μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα. 

Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Βελγίου δήλωσε ότι η ζωή εκτός ευρωζώνης θα είναι πολύ χειρότερη για τον ελληνικό λαό και προειδοποίησε ότι αν η Αθήνα επιθυμεί να χρηματοδοτείται από την ευρωζώνη, την ΕΚΤ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες. 


«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος», είπε ο Coene στη βελγική εφημερίδα De Tijd. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός λαός «θα κατανοήσει σύντομα ότι εξαπατήθηκε με ψευδείς υποσχέσεις». 

Ο Coene έστειλε επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Έλληνες λέγοντας: «Οι μεταρρυθμίσεις είναι ο μόνος δρόμος (…) Πείτε μου από πού θα έρθουν τα χρήματα, αν οι Έλληνες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και δεν θέλουν να αποπληρώσουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες;». 

«Αν (οι Έλληνες) βγουν από το ευρώ, θα είναι δέκα φορές χειρότερα για αυτούς. Δέκα φορές», υπογράμμισε ο ίδιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα