Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνείται να παραχωρήσει το γραφείο που διαθέτει στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, όπως του υπέδειξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ειδικότερα, την περασμένη Δευτέρα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε επιστολή σε τρεις πρώην πρωθυπουργούς με την οποία τους ζητεί να παραδώσουν τα γραφεία που διατηρούν εντός του Κοινοβουλίου. Αποδέκτες της «έξωσης» είναι οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην επιστολή της δεν θέτει χρονικό όριο, μέσα στο οποίο οι τρεις πρώην πρωθυπουργοί οφείλουν να αποχωρήσουν, ωστόσο τους καθιστά σαφές ότι η απόφασή της είναι οριστική. Μία αντίστοιχη επιστολή αναμένεται να λάβουν στο επόμενο διάστημα και όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, που δεν είναι σήμερα βουλευτές, αλλά διατηρούν γραφεία σε κτίρια που μισθώνει η Βουλή.

Για όλα αυτά, βέβαια, απαιτείται αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι και το επιχείρημα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου αρνείται να απομακρυνθεί από το γραφείο του στη Βουλή.http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα