Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Διευκρινίσεις Ν. Παππά στη Βουλή για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

O κεντρικός στόχος της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ δεν είναι να αποκαταστήσουμε ένα εργασιακό δικαίωμα, αλλά το δικαίωμα της κοινωνίας στην ελεύθερη δημόσια τηλεόραση και ενημέρωση» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, που ψηφίστηκε χθες επί της αρχής από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Ο κ. Παππάς έδωσε στοιχεία και απαντήσεις στην κριτική για τον αριθμό των εργαζομένων. Όπως είπε, 1.559 άτομα έχουν δικαίωμα επαναπρόσληψης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Υπουργός Επικρατείας, την 11η Ιουνίου η ΕΡΤ είχε 2.911 απασχολουμένους. Οι 2.655 ήταν τακτικό προσωπικό και οι 202 ήταν με συμβάσεις έργου και 55 Προσωπικό Ειδικών Θέσεων.
Από τους 2.911 εργαζόμενους οι 350 έχουν συνταξιοδοτηθεί ή έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης και 652 εργάζονται από την περίοδο της Δημόσιας Τηλεόρασης και 94 από την ΝΕΡΙΤ.
Άρα το σύνολο των εργαζομένων που μπορεί να φτάσει η ΕΡΤ είναι 2.305 και πρακτικά μόνο 1.559 άτομα έχουν δικαίωμα επαναπρόσληψης.εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ της naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα