Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Μετ’ εμποδίον η επιστροφή των εκδρομέων

Αίθριος σήμερα ο καιρός. Βροχές από την Τρίτη. (VIDEO)

Μετ’ εμποδίον η επιστροφή των εκδρομέων
Μετά από το ανοιξιάτικο «διάλλειμα» των προηγούμενων ημερών τα σύννεφα και οι βροχές επιστρέφουν σταδιακά από τα βόρεια, δυσκολεύοντας την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. 

Σήμερα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ωστόσο από αύριο και σταδιακά από τα βόρεια οι βροχές θα επιστρέψουν. Όσοι εκδρομείς του Πάσχα ξεκινήσουν σήμερα το ταξίδι της επιστροφής δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, καθώς προβλέπονται παρωδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά και του ανέμους να πνέουν με ένταση 6 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. 


Από αύριο όμως αναμένεται μικρή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με περισσότερες βροχές στα βόρεια και ορεινά της χώρας και τους ανέμους σχετικά ασθενείς να πνέουν με ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και πιθανότατα βροχές στα βόρεια του νομού το μεσημέρι και το απόγευμα με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα ανατολικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα