Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Miller (Gazprom): Συστήνεται ομάδα εργασίας για τον «ελληνικό» αγωγό - Λαφαζάνης: Καμία υπογραφή σήμερα

Στο επίκεντρο η κατασκευή του «ελληνικού αγωγού» και οι τιμές του φυσικού αερίου
(upd3)Tη σύσταση ειδικής ομάδας εργασίας, με στόχο την προώθηση της επένδυσης του «ελληνικού αγωγού», ανακοίνωσε επισήμως ο επικεφαλής της Gazprom, Alexei Miller, επιβεβαιώνοντας τις πρότερες διαρροές.

Συστήνεται ομάδα εργασίας για την προώθηση της επένδυσης, τόνισε ο Αl. Miller, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα. 
Κατά τις πληροφορίες, αμέσως μόλις υπάρξει συμφωνία, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του αγωγού, με στόχο να τεθεί σε λειτουργία το 2019.
Η κυβέρνηση επιθυμεί τόνωση των ελληνορωσικών σχέσεων, ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Π. Λαφαζάνης, που μετείχε στη συνάντηση του Miller με τον Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Βρισκόμαστε σε καλό σημείο και οι συζητήσεις συνεχίζονται, πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, για να καταστήσει ωστόσο σαφές πως δεν πρόκειται να υπάρξουν υπογραφές σήμερα.
Επιθυμούμε στενότερη συνεργασία με τη Ρωσία στον ενεργειακό τομέα, δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, εξερχόμενος του Μαξίμου, ενώ εξέφρασε την προσδοκία να υπάρξει σύντομα συμφωνία για τον αγωγό. περισσότερα εδώ/bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα