Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΔΕΔΔΗΕ: Αντιπρόεδρος ο Ι. Μάργαρης και αναπ. διευθύνων σύμβουλος ο Χρ. Σπίγκος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κατά τη σημερινή του συνεδρίαση,  αποφάσισε την εκλογή του κ. Ιωάννη Μάργαρη ως Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και τον ορισμό του κ. Χρήστου Σπίγκου ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Μετά τα παραπάνω, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Χατζηαργυρίου Νικόλαος, Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος),
Μάργαρης Ιωάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό Μέλος),
Σπίγκος Χρήστος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Σύμβουλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος),
Δημητρίου Βασίλειος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Σύμβουλος (μη Εκτελεστικό Μέλος),
Διαμαντής Στέφανος, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Σύμβουλος (μη Εκτελεστικό Μέλος),
Κομνηνός Κωνσταντίνος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Σύμβουλος (μη Εκτελεστικό Μέλος),
Μασούρας Κωνσταντίνος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, Σύμβουλος (μη Εκτελεστικό Μέλος).
H θητεία των έξι μελών του Δ.Σ. λήγει στις 20 Απριλίου του 2018.

Η θητεία του μέλους του Δ.Σ. – Εκπροσώπου των Εργαζομένων λήγει στις 28.5.2016.

Σύντομο Βιογραφικό Ιωάννη Μάργαρη

(20/12/1983) Ο Ιωάννης Μάργαρης, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών (ΕΜΠ 2006), ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ το 2011.

Κατά τη διάρκεια της διδακτορικής του έρευνας ασχολήθηκε ειδικότερα με την ανάλυση, μοντελοποίηση και έλεγχο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε πλήθος διεθνών, ευρωπαϊκών και ελληνικών ερευνητικών προγραμμάτων. Την ίδια περίοδο εργάστηκε για ένα διάστημα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στη Διεύθυνση Διαχείρισης Νήσων σε θέματα σχετικά με τη δυναμική ασφάλεια του συστήματος και τη διαχείριση δεδομένων για εφαρμογές Έξυπνων Δικτύων και Μικροδικτύων στο ελληνικό νησιωτικό σύστημα.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη μεταδιδακτορική του έρευνα (Post-Doc) στο Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU Wind Energy Department 2012), όπου και εργάστηκε για ένα χρόνο (2013) ως Ερευνητής (ισοδ. Επίκ. Καθ.) και συντονιστής προγραμμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης στη Β. Ευρώπη, δίνοντας διαλέξεις σε μεταπτυχιακά του DTU.

Από το 2013 συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΕΜΠ και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Συνεργατικής Σχεδιασμού CPD με έμφαση το δημόσιο χώρο και τις υποδομές.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών επιστημονικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει σε περισσότερα από 30 διεθνή περιοδικά, συνέδρια, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε θέματα σχετικά με την ενεργειακή και τεχνολογική πολιτική, θέματα ευρύτερης παραγωγικής ανασυγκρότησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την καινοτομία και τη διαχείριση περιβαλλοντικών υποδομών. Το 2014 πήρε μέρος στο διεθνές πρότζεκτ παραγωγικής ανασυγκρότησης ομότιμης παραγωγής και ανοιχτής γνώσης FLOK Project στον Ισημερινό.

Σύντομο Βιογραφικό Χρήστου Σπίγκου

Γεννήθηκε το 1951 και είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Kingston University στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), με ειδικότητα στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ. Σήμερα συνεχίζει σπουδές στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Άρχισε τον επαγγελματικό του βίο ως μελετητής στην Τεχνική Εταιρία “Κ.Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ” Ο.Ε. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διευθυντής Προμηθειών της ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε. (MERCEDES-BENZ) και ολόκληρου του βιομηχανικού συγκροτήματος του κ. Κ. Φωστηρόπουλου στην Ελλάδα. Από το 1981 και μέχρι το 2011 εργάστηκε στη ΔΕΗ Α.Ε., στον κλάδο της Διανομής και διετέλεσε:

Προϊστάμενος Τεχνικού Τομέα της Περιοχής Κιλκίς (1981-1983).
Διευθυντής Περιοχής Κιλκίς (1983-1996).
Διευθυντής Περιοχής Ανατολικής Θεσσαλονίκης (1996-2011).
Παράλληλα με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα του Διευθυντή Περιοχή Κιλκίς του ανατέθηκαν καθήκοντα Συντονιστή Επιχειρησιακού Προγραμματισμού της Διεύθυνσης Περιφερείας Μακεδονίας Θράκης (1988-1990), και συμμετείχε σε Ομάδες Εργασίας του Προγράμματος Αναδιοργάνωσης της ΔΕΗ, με την επωνυμία «ΘΑΛΗΣ», με Σύμβουλο τη Γαλλική Εταιρία Ηλεκτρισμού E.D.F. Ένα από τα αποτελέσματα της εργασίας του εκείνης είναι η Αποκεντρωμένη Μηχανογραφική Παρακολούθηση των Δαπανών μιας Περιοχής. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσιακής του θητείας έτυχε ηθικών αμοιβών για επιδόσεις των Περιοχών Κιλκίς και Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα στον κλάδο των Μηχανικών, και διετέλεσε επί εννέα χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Νομού Κιλκίς.

Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης άσκησε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών και τα καθήκοντα του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς επί τρεις συνεχείς τετραετίες (1998-2010).

Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και είναι παντρεμένος με τη Φυσικό Άννα Γουνιτσιώτου.http://energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα