ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τσίπρας: Τώρα είναι η σειρά των εταίρων

της Νίκης Ζορμπά

Μετά από περίπου 4 ώρες ολοκληρώθηκε χθες το κυβερνητικό συμβούλιο όπου τέθηκε επί τάπητος η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, τόσο σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, όσο και σε πολιτικό επίπεδο για την επίτευξη συμφωνίας. Τους υπουργούς ενημέρωσαν οι κ.κ Τσίπρας και Δραγασάκης και αργότερα ο κ. Γ. Βαρουφάκης, έχοντας επιστρέψει από το Ecofin. 

Σήμερα  θα συνεδριάσει (18.00) εκ νέου το κυβερνητικό συμβούλιο (με αντικείμενο φορολογικά θέματα)  ενώ αναμένεται να συνεδριάσει και η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές: "Έχουμε μπει στο πιο κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων. Στην ουσία βρισκόμαστε στην κορύφωσή τους. Είναι εφικτή μια συμφωνία έως το τέλος Μαΐου". 

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους υπουργούς του, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι "η ελληνική πλευρά μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όσα προβλέπει η απόφαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Έχει κάνει όσα περισσότερα βήματα είναι δυνατόν να γίνουν προς την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων, δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό στις διαδικασίες, τους νόμους και το πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωζώνης. Τώρα είναι σειρά και των εταίρων να κάνουν τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου και αυτοί να αποδείξουν έμπρακτα το σεβασμό τους στη δημοκρατική ετυμηγορία των λαών, εντός του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα