ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ, Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Φαίνεται πως, παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις, ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζει τελικά και πρακτικά.το ποιος έχει το «πάνω χέρι» στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.
Το γεγονός πως ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπουργός Οικονομικών και έχων τον τίτλο του «επικεφαλής της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης» το απόγευμα του Σαββάτου ταξίδευε προς την Αίγινα, πέρασε ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα Bild, στην δημοσιογράφο της οποίας πάντως ο κύριος Βαρουφάκης απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε σχετικά με την πρόοδο στις συνομιλίες.






Δεν είναι βέβαια ζήτημα πως ο κύριος Βαρουφάκης κατόρθωσε να «ξεκλέψει» μια μέρα από το βαρύ πρόγραμμά του για να χαλαρώσει στο σπίτι του στην Αίγινα, αλλά το ότι την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε μια από τις πιο κρίσιμες συναντήσεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον άνθρωπο που έχει αποκτήσει την ευθύνη του συντονισμού των συνομιλιών.








Η είδηση επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του σημερινού κεντρικού θέματος στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ότι μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη υπάρχει πλέον αγεφύρωτη απόσταση, ενώ «αιωρείται» το ερώτημα αν θα πάει και με ποιους, ο υπουργός Οικονομικών στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup. Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει το ΘΕΜΑ, ο Γιάνης Βαρουφάκης, που αισθάνεται θιγμένος από τον παραγκωνισμό του, απειλεί με εντυπωσιακή έξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα