Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Χωρίς ψηφιακό σήμα και η Λέρος

Χωρίς ψηφιακό σήμα DIGEA βρίσκονται τα 2/3 του νησιού της Λέρου, αφού λόγω γεωγραφικής ιδιομορφίας, ο πομπός αναμετάδοσης που τοποθετήθηκε στο βόρειο τμήμα του νησιού, στη θέση Κλειδί, δεν επαρκεί για την κάλυψη αρκετών περιοχών της Λέρου.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου απέστειλε σήμερα επιστολή στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, με κοινοποίηση στον Έπαρχο, τους επικεφαλής Περιφερειακούς Συμβούλους των παρατάξεων Ι. Μαχαιρίδη, Μ. Σπύρου, αλλά και προς την DIGEA, αναφέροντας τα ακόλουθα:


“Σας γνωστοποιούμε ότι η εγκατάσταση των ψηφιακών αναμεταδοτών της DIGEA στη θέση Κλειδί Λέρου, λόγω γεωγραφικής ιδιομορφίας του νησιού, άφησε χωρίς σήμα τα 2/3 αυτού.

Οι συμπολίτες μας, με το ολοκληρωμένο δίκτυο DIGEA, και την αναβάθμιση του τηλεοπτικού σήματος, πίστευαν ότι θα ερχόταν ποιοτική βελτίωση στην καθημερινή τους ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Αντιθέτως , λόγω της ελλιπούς κάλυψης του νέου δικτύου δεν έχουν πλέον καθόλου ψηφιακό σήμα. Το γεγονός αυτό μας ανάγκασε να ενεργοποιήσουμε τους αναλογικούς αναμεταδότες της ΝΕΡΙΤ και των υπόλοιπων καναλιών στη μόνιμη εγκατάσταση που βρίσκεται στο νότιο σημείο του νησιού στη θέση Σκουμπάρδα.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειες σας αντικαθιστώντας τους αναλογικούς αναμεταδότες, προκειμένου να έχουμε κάλυψη σήματος DIGEA σχεδόν σε όλο το νησί της Λέρου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα