Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ απάντηση από τους υπεύθυνους για την "τύχη" της Ράμπας

29 Αυγούστου 2012

Τότε είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση της ειδικής Ράμπας κολύμβησης για ΑμΕΑ στη Σαλαμίνα με το κάτωθι δελτίο τύπου από το Γραφείο Δημάρχου!


"Αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία και το σεβασμό του στα δικαιώματα των ατόμων με κινητικά προβλήματα, ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προχώρησε σε μια πρωτοποριακή εγκατάσταση στην παραλία Ρέστη πλησίον στις Εργατικές κατοικίες, για την διευκόλυνση των ατόμων αυτών να απολαμβάνουν το κολύμπι στην θάλασσα.


Πρόκειται για ειδικό κάθισμα που κινείται μέσω ηλεκτροκίνητου μηχανισμού πάνω σε ένα σταθερό μεταλλικό διάδρομο- ράμπα που δίνει την δυνατότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα να μεταφέρονται από την ακτή μέσα στην θάλασσα χωρίς βοήθεια άλλου ατόμου, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και να πραγματοποιούν εξειδικευμένες κινησιοθεραπείες μέσα στο νερό χωρίς να καταστρέφουν το προσωπικό τους αμαξίδιο. Η λειτουργία του συστήματος ξεκινά από το σημείο όπου ο χρήστης έχει στην ακτή το ειδικό κάθισμα και καταλήγει μέσα στην θάλασσα έχοντας πλήρη αυτονομία.
Για τη διευκόλυνση στο μέγιστο βαθμό των χρηστών όλες οι λειτουργίες του συστήματος είναι τηλεχειριζόμενες με ειδικό τηλεχειριστήριο που διατίθεται από το Δημαρχείο Σαλαμίνας."
Σήμερα που είναι, θα ξανα τοποθετηθεί, αν ναί πότε; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ απάντηση από τους υπεύθυνους για την "τύχη" της Ράμπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα