Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αλ. Τσίπρας: Ανοίγει η ΕΡΤ την ερχόμενη Δευτέρα

Να συμβάλουν «σε μια νέα ΕΡΤ πολυφωνική και ανεξάρτητη» κάλεσε ο Πρωθυπουργός τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, ανακοινώνοντας ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε συνάντηση που είχε μαζί τους το πρωί, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως πρώτο μέλημα της διοίκησης θα πρέπει να είναι  η ομαλή επιστροφή των εργαζομένων, ενώ τόνισε τη βούληση της κυβέρνησης να ξεκινήσει μια προσπάθεια ριζικής επαναλειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης «έξω από τις παθογένειες του παρελθόντος».

«Η ΕΡΤ απευθύνεται σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και τροφοδοτείται από αυτό. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να αποκαταστήσετε τη χαμένη σχέση των πολιτών με την ΕΡΤ που προκάλεσε το μαύρο. Το έργο σας θα είναι δύσκολο, η πρόκληση και οι προσδοκίες υψηλές», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.
Ζήτησε μάλιστα η κυβέρνηση να βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής κριτικής από τα ενημερωτικά προγράμματα της ΕΡΤ, αφού, όπως είπε, «όραμά μας είναι μια ΕΡΤ αντικειμενική και όχι φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης».
«Η επόμενη φορά που θα συναντηθούμε», κατέληξε ο Πρωθυπουργός, «θα είναι στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου την 11η Ιουνίου για να γιορτάσουμε τη νίκη του αγώνα, τη νίκη της δημοκρατίας».naftemporiki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα