Σάββατο 2 Μαΐου 2015

«Ενδιάμεσες» εκπτώσεις από σήμερα - Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Την Κυριακή τα μαγαζιά στην Αθήνα θα δουλέψουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα - Δεν λείπουν οι αντιδράσεις, 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο την Κυριακή

Ξεκινά από σήμερα, Σάββατο 2 Μαΐου η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα, που λήγει το άλλο Σάββατο, 9 του μήνα.




Παράλληλα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο, το 11:00-18:00.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις ανοιξιάτικες αγορές του, εμπιστευόμενο τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα προσφέρουν τα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, δεν λείπουν και πάλι, αναφορικά με την κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, για μεθαύριο Κυριακή, έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στις αρχές της οδού Ερμού στο Σύνταγμα, στις 11.00 το πρωί. 

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο, «να στείλουν, για μια ακόμα φορά, ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επαναφορά της Κυριακής - Αργίας με νομοθετική πρωτοβουλία».protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα