Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗ EUROVISION;


Ο νέος σύμβουλος της Μέρκελ στη Γαλλία είναι ο «θείος της Λένας», της Γερμανίδας τραγουδίστριας που νίκησε...
στο διαγωνισμό της Eurovision το 2010.  Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», η Γερμανίδα καγκελάριος επέλεξε τον Κριστόφ Χόισγκεν με ιδιαίτερη ευκολία.


Ο 50χρονος Κριστόφ είναι ένας πετυχημένος διπλωμάτης καριέρας. Οπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, έχει επιφορτιστεί με ευρωπαικά θέματα. Ο Κριστόφ έχει ήδη κάνει τηλεφωνικές επαφές με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.


Ηδη, ο «θείος της Λένας», όπως τον έχουν βαπτίσει πολλά γερμανικά ΜΜΕ, φτιάχνει τις βαλίτσες του γα την «Πόλη του Φωτός»  την ώρα που η ανιψιά του αναπολεί τις παλιές καλές στιγμές μετά τη νίκη της στον Διαγωνισμό της Eurovision πριν από πέντε χρόνια.


Η 24χρονη Λένα Μέγιερ-Λάντρουτ κέρδισε με το τραγούδι «Satellite» την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision τo 2010 που διεξήχθη στο Όσλο της Νορβηγίας. Είναι  εγγονή του Αντρέας Μέγιερ-Λάντρουτ, πρέσβη της Δυτικής Γερμανίας στην ΕΣΣΔ, στη Μόσχα από το 1980 μέχρι το 1983. Η Λένα, το μοναχοπαίδι της οικογένειας, ασχολείται με το χορό από την ηλικία των 5 ετών. Εχει εμφανιστεί σε γερμανικές τηλεοπτικές σειρές.fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα