Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αυξάνονται οι ενδείξεις για συμφωνία σήμερα με 3 - 6 μήνες παράταση - Η ρήξη θα φέρει capital controls και χάος την Τρίτη

Οι ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός Ελλάδος με δανειστές έχουν αυξηθεί σημαντικά...ειδικά μετά το μεσημέρι της Κυριακής
Οι προσδοκίες για συμφωνία έχουν αυξηθεί, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει σήμερα 22 Ιουνίου συμβιβασμός. 

Υπάρχουν ενδείξεις ότι σε τχνικό επίπεδο, έχει υπάρξει πρόοδος μετά την νέα ελληνική πρόταση που υποβλήθηκε, όχι μεν εντυπωσιακή, αλλά υπάρχει πρόοδος, ενώ πριν την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής και πριν το Eurogroup, ο Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τις πιο κρίσιμες επαφές του, θα συναντηθεί με Juncker Κομισιόν, Draghi ΕΚΤ και Lagarde ΔΝΤ...στις 12:00 ώρα Ελλάδος. 
Η ζυγαριά γέρνει ξανά προς το θετικό σενάριο και αυτή η εξέλιξη γεννά προσδοκίες ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία Ελλάδος με δανειστές. 
Η Ελλάδα βρίσκεται στο σημείο μηδέν, όπου θα κριθεί η πορεία της χώρας με μια συμφωνία 3μηνης ή 6μηνης  παράτασης που θα δώσει χρόνο για να επιτευχθεί μια συνολική συμφωνία ή αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου capital controls στις τράπεζες και χάος στην κοινωνία.
Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις που δείχνουν ότι πάμε σε συμφωνία σε σχέση με το κλίμα ρήξης που επικρατούσε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα. 
Κυβερνητικές πηγές, ξένα δημοσιεύματα εμφανίζονται θετικότεροι και θεωρούν ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για συμφωνία. 
Οι ενδείξεις για συμφωνία αυξάνονται και πάλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα