Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε η νέα διοικούσα της ΕΡΤ3

ΕΡΤ3 Γιαννούλης-Μάλαμα-Κάντερ  Μπαξ-Μυλόπουλος-Τσολακίδης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος και ο νέος Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ ανέλαβαν σήμερα καθήκοντα.
Οι κύριοι Μυλόπουλος και Κάντερ Μπαξ είχαν στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΡΤ3, στην Αγγελάκη 2, την πρώτη επίσημη συνάντηση με τους νέους συντονιστές της ΕΡΤ3: τον Χρήστο Γιαννούλη (Ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (Ραδιόφωνο).

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ3 επισήμανε ότι σήμερα είναι μια νέα μέρα: «Είναι μεγάλη ευθύνη να δώσουμε στην ελληνική κοινωνία μια δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, πλουραλιστική, αξιόπιστη και αντικειμενική, μακριά από ιδιοτέλειες και συμφέροντα. Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και διοίκηση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επιτυχία της ΕΡΤ3».
Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3 δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, να κάνουμε την ΕΡΤ3 όπως ήταν και καλύτερη. Απαιτείται μεγάλη και επίμονη προσπάθεια από όλους».
Το τρίτο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ3, βάσει των προβλεπομένων από το νόμο.
Η ΕΡΤ3 σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι στις οθόνες των τηλεθεατών από την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ ήδη εκπέμπει κανονικά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 στις συχνότητες 102FM και 9.58FM.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα