Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την ώρα που η χώρα «χορεύει» με την χρεοκοπία η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να στείλει ακόμα ένα μήνυμα αντίστασης προς τους πιστωτές.  

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στην εναρκτήρια διήμερη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος όπου θα παρουσιαστούν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα για την νομιμότητα του δημόσιου χρέους.


Παρουσία που θεωρείται από τους περισσότερους ως κίνηση που σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα του Μεγάρου Μαξίμου να χρησιμοποιήσει όλα τα «όπλα» που έχει στην διάθεσή του στις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Χαιρετισμό θα κάνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργασίες της Επιτροπής  θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30πμ, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, με χαιρετισμούς εκ μέρους των παριστάμενων πολιτειακών παραγόντων και προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ομιλίες της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Επιστημονικού Συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Dr. Eric Toussaint και της Υπεύθυνης για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών, Σοφίας Σακοράφα, στη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστεί μία σύνοψη των προκαταρκτικών συμπερασμάτων.

Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των συμπερασμάτων, ανά κεφάλαιο, από μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Οι εργασίες θα συνεχισθούν την Πέμπτη στις 10:30 πμ και θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Βουλής στις 16:00, στη τη διάρκεια της οποίας θα διανεμηθεί και η προκαταρκτική έκθεση της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα