Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης Μπακογιάννη-Παπαδόπουλος

Όχι στο γάμο, ναι στο σύμφωνο συμβίωσης είπαν η Αλεξία Μπακογιάννη και ο σύντροφός της, πατέρας του τρίτου παιδιού της, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το περιοδικό Symbol της εφημερίδας Κυριακάτικη Ενημέρωση.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 8 ακριβώς είχε οριστεί η βάφτιση του μικρότερου εγγονού της Ντόρας Μπακογιάννη, καρπού του έρωτας της κόρης της Αλεξίας και του συντρόφου της Ανδρέα Παπαδόπουλου. Στη βάπτιση που έγινε στο Γκολφ της Γλυφάδας παρευρέθηκαν άνθρωποι από όλους τους χώρους, πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό. 


Το ζευγάρι που απέκτησε τον γιο του στις 19 Νοεμβρίου, ακολούθησε χαμηλούς τόνους και σε αυτή την επιλογή του. Μετά τα μέσα του Ιουλίου που δημοσιοποιήθηκε η εγκυμοσύνη της Αλεξίας Μπακογιάννη, αφού ήταν ήδη 5 μηνών, είχαν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρυφό γάμο. Το ζευγάρι για άλλη μία φορά δεν σχολίασε όσα γράφονταν και ειπώνονταν. 

Είχαν όμως, ήδη πάρει την απόφαση να μην ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού κανένας από τους δυο τους δεν ένιωθε αυτή την ανάγκη. Έτσι απευθύνθηκαν στον δικηγόρο τους και τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψαν το Σύμφωνο συμβίωσης, όπου τους εξασφαλίζει την κάλυψη σε οτιδήποτε γραφειοκρατικό χρειάζονται οι ίδιοι και το παιδί που απέκτησαν. Καμία από τις δυο οικογένειες του ζευγαριού δεν έφερε αντίρρηση και συμπλέουν με την επιλογή τους.

Αλεξία Μπακογιάννη και Ανδρέας Παπαδόπουλος , αυτή την περίοδο ζουν στους ρυθμούς του νεογέννητου Στάθη και το κλίμα στο σπίτι συμπληρώνεται από τη χαρά των διδύμων παιδιών της Αλεξίας, που διατηρούν εξαιρετικά στενή σχέση με τον δημοσιογράφο και αγωνιούσαν για το νεό μέλος της οικογένειας.http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα