Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τετ α τετ Καραμανλή-Μπακογιάννη

Του Δημήτρη Γκάτσιου
Επί μία και πλέον ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο, επί της Παναγή Κυριακού, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο πλαίσιο των τακτικών τους επαφών, ο κ. Καραμανλής και η κ. Μπακογιάννη έθεσαν επί τάπητος όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και τη στάση που θα πρέπει να επιλέξει η Νέα Δημοκρατία, εντός του Κοινοβουλίου, όταν η συμφωνία θα έρθει προς ψήφιση.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα της συνάντησής της στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτες της πρώην υπουργού Εξωτερικών ανέφεραν πριν από λίγη ώρα στο Capital.gr πως η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να θεωρεί ότι πρόκειται για ένα κάκιστο και υφεσιακό deal, ωστόσο παραμένει σταθερή στην άποψή της πως μία κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μη συμφωνία.

Με τον τρόπο αυτό, σκιαγραφείται και η στάση, που θα κρατήσει η κ. Μπακογιάννη στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα