Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σαρώνει το κόμμα Βαρουφάκη

Eντυπωσιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το κόμμα Βαρουφάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο δημοφιλής υπουργός Οικονομικών μίλησε σε ένα ακροατήριο 2.500-3.000 κατοίκους οι οποίοι τον αποθέωναν ενώ ο ίδιος σφυροκοπούσε τους εταίρους που πρόκειται να συναντήσει σε λίγα 24ωρα. Στο πλευρό του Γιάνη ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο «Μια μετριοπαθής πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ», χθες λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.


"Αν προσυπογράψουμε τις πολιτικές που θέλουν , θα βαθύνει η κρίση", είπε ο κ. Βαρουφάκης στο ένθερμο κοινό μπαίνοντας γρήγορα στο "ζουμί".

Το ΔΝΤ δε θέλει συμφωνία χωρις αναδιάρθρωση ,ξεκαθάρισε και θέτει τον όρο της λιτότητας. "Έχουμε τρεις θεσμούς που δε θέλουν το ίδο πράγμα αλλά και τα κράτη μέλη με τις δικές τους ατζέντες."

 "Δε κάνουμε διαπράγματευση , διαπραγματευόμαστε για το δικαίωμα να διαπραγματευτουμε!", ανέφερε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και τις καθυστερήσεις.

Ο ίδιος τόνισε: "Συμφωνία δεν έχει επέλθει γιατί είναι πολυδιασπασμένοι. Έχουν χάσει τον έλεγχο διαδικασιών. Η οναδική δύναμη ευθύνης είναι η Ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα." η συνέχεια εδώ kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα