ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Άγριος καυγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων

Άγριος καυγάς τηH συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα από την ένταση που υπήρχε και τις αιχμές να πηγαινοέρχονται.


Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης για το δημοψήφισμα και τα capital controls, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι, με την Σία Κοσιώνη να προσπαθεί ματαίως να κάνει ερωτήσεις και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντάει σε αυτά που εκείνη θέλει και μάλιστα να κάνει και παρατηρήσεις για το τι ερωτήσεις πρέπει να δέχεται. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφτασε στο σημείο να κάνει κριτική ακόμα και στις φράσεις που χρησιμοποιούσε η κα Κοσιώνη για να κάνει τις ερωτήσεις. Μάλιστα, η Πρόεδρος της Βουλής της είπε: Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε, με τη Σία Κοσιώνη να απαντά: Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις. 

Όταν επανήλθε η κα Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως "εάν θέλετε να σας απαντήσω μην με διακόπτετε", η Σία Κοσιώνη της απάντησε: μα θα ξημερωθούμε κυρία Κωνσταντοπούλου. 


Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε διαρκώς σχόλια και κριτική με σαφείς αιχμές κατά του τρόπου που παρουσιάζονται οι ειδήσεις λέγοντας διάφορα ονόματα δημοσιογράφων για να της απαντήσει η κα Κοσιώνη πως "μπορώ να σας κανονίσω μια συζήτηση με την κύριο Αλαφούζο, αφού κατηγορείτε συνέχεια το κανάλι και να κάνετε μια δημόσια συζήτηση. Εγώ δημοσιογράφος είμαι και σας θέτω ερωτήματα".

Φυσικά, η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ότι υπάρχουν πολλοί πολίτες αυτής της χώρας και δημοσιογράφοι καιο κανάλια που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος, ενώ δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση γιατί από τη στιγμή που το χρέος το θεωρεί παράνομο, η κυβέρνηση δεν το θέτει το πόρισμα αυτό στη διαπραγμάτευση και απλώς ζητάει την αναδιάρθρωσή του. 

Μάλιστα, η κα Κοσιώνη κατηγόρησε ευθέως την κα Κωνσταντοπούλου πως αυτό που κάνει είναι ανήθικο, όταν εκείνη αναφέρθηκε στις πηγές της κας Κοσιώνης βάζοντας ανάμεσα σε αυτές και τον Κώστα Μπακογιάννη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα