Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η κυβέρνηση βάζει τέλος στα σενάρια χάους και capital controls και αποφασίζει να κλειδώσει την συμφωνία 18 Ιουνίου

Η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχουν αποφασίσει να κλειδώσουν την συμφωνία 18 Ιουνίου αναφέρει αξιόπιστη πηγή της κυβέρνησης στο bankingnews.gr. 

Στην κρίσιμη συνάντηση που υπήρξε στο Μαξίμου την Παρασκευή 12 Ιουνίου με Τσίπρα, Δραγασάκη, Βαρουφάκη και Τσακαλώτο αποφασίστηκε να κλειδώσει η συμφωνία και η ελληνική αντιπροσωπεία που θα πραγματοποιήσει τις επαφές έχει ένα στόχο ΣΥΜΦΩΝΙΑ 18 Ιουνίου με άμεση εμπλοκή του ESM o οποίος με τα 11,4 δισεκ. του ΤΧΣ πληρώνει άμεσα τα 1,953 δισεκ. της ενοποιημένης δόσης στο ΔΝΤ νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου και αναλαμβάνει να καλύψει τα δύο ομόλογα που λήγουν 20 Ιουνίου και 20 Αυγούστου της ΕΚΤ ύψους 6,7 δισεκ. ευρώ. 
Η συμφωνία θα στηρίζεται στην πρόταση Juncker ίσως οριακά τροποποιημένη αλλά τουλάχιστον το 85% της πρότασης Juncker θα υιοθετηθεί. 
Επίσης έχουν εξεταστεί δύο σενάρια παράτασης ένα μέχρι τον Μάρτιο του 2016 και ένα πολύ βραχυχρόνιο ώστε να κλειδώσει η οριστική συμφωνία και με ρήτρα χρέους δηλαδή να υπάρχει αναφορά ότι οι δανειστές θα εξετάσουν με την Ελλάδα το ζήτημα του χρέους σε επόμενη φάση.  
Όλες οι ενδείξεις δείχνουν συμφωνία εδώ η συνέχεια στο bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα