Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενδυναμώνει την παρουσία του στη Eurelectric

Πρόεδρος του Working Group Distribution Regulation & Policy της Ένωσης Εταιριών Ηλεκτρισμού της Ευρώπης (Eurelectric) εκλέχθηκε η διευθύντρια Κλάδου Ρυθμιστικών Θεμάτων του ΔΕΔΔΗΕ κ. Σοφία Πολιτοπούλου.


Ο ΔΕΔΔΗΕ ενδυναμώνει την παρουσία του στη Eurelectric, μετά την εκλογή της κ. Σοφίας Πολιτοπούλου, διευθύντριας Κλάδου Ρυθμιστικών Θεμάτων της εταιρίας, ως προέδρου του Working Group Distribution Regulation & Policy της Ένωσης Εταιριών Ηλεκτρισμού της Ευρώπης.


Στη Eurelectric συμμετέχουν οι Διαχειριστές Διανομής της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων Εταιριών Διαχείρισης Δικτύων Ηλεκτρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Working Group Distribution Regulation & Policy της Eurelectric μελετά, προτείνει και επικοινωνεί με τους θεσμικούς φορείς, πολιτικές και πρακτικές για την υλοποίηση ενός σωστού ρυθμιστικού πλαισίου με γνώμονα τη βιώσιμη λύση για όλους τους συμμετέχοντες στην αλυσίδα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κ. Σ. Πολιτοπούλου είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (1989), κάτοχος ΜΒΑ και διευθυντικό στέλεχος του ομίλου ΔΕΗ ΔΕΗ +0,45% από το 2008.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα