Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΛΗ...

...ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μιλώντας από το βήμα της Βουλής υποστήριξε πως η χώρα πάει σε αναγκαστικό δανεισμό και σε τρίτο Μνημόνιο.


«Η πρόταση της Τρόικας είναι να πάτε κατευθείαν σε νέο Μνημόνιο, όταν εμείς τη χώρα την βγάζαμε από το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τη κυβέρνηση δεν έλεγε την αλήθεια ότι η συμφωνία «έρχεται και καθαρογράφεται», υποστηρίζοντας παράλληλα πως δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, η κυβέρνηση κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με σημαία το δήθεν καταστροφικό email Χαρδούβελη που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τώρα οι δικοί σας λένε ότι είναι μια όαση μπροστά σε αυτά που έχετε φέρει».

Ο κ. Σαμαράς είπε πως αυτά που ζητάνε τώρα οι δανειστές είναι «τρεις φορές χειρότερα» και πρότεινε στην κυβέρνηση να να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη.
Τα χαμηλά πλεονάσματα αυξάνουν τις δανειοδοτικές ανάγκες της χώρας, είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «ό,τι κερδίζετε από τα χαμηλά πλεονάσματα έχει ήδη χαθεί από την κατάσταση της οικονομίας τους τελευταίους τέσσερις μήνες».http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα