Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Tο περιοδικό “Ψηφιακή Τηλεόραση” στα περίπτερα

Aκρως ενημερωμένο, με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report.

Μπορεί τα switch off να τελείωσαν στη χώρα μας, όμως η αναλογική TV συνεχίζει ακόμη και μάλιστα πήρε και παράταση μέχρι το 2016, όπως μας αποκαλύπτει η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media News. Στην ίδια στήλη θα βρείτε για τον νέο ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων που ετοιμάζεται, για την συμμόρφωση της ΕΕΤΤ και πολλές ακόμη αποκλειστικές ειδήσεις.
Βέβαια το σημαντικότερο γεγονός αυτού του μήνα ήταν η διεθνής έκθεση Anga COM. Ο Αργύρης Νομικός ήταν παρών και στις τρεις ημέρες της έκθεσης και σας μεταφέρει τον παλμό και τα trends της διεθνούς σκηνής, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ με τα νέα προϊόντα, με πιο σημαντικά τους τρεις νέους δορυφορικούς δέκτες για λήψη 4Κ.
Το άλλοτε απόρθητο αμερικάνικο σύστημα κρυπτογράφησης PowerVu, πλέον έχει καταρρεύσει, δίνοντας την δυνατότητα παρακολούθησης πολλών ποιοτικών καναλιών και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει τα κανάλια που κλειδώνουν σε PowerVu, καθώς και ό,τι χρειάζεστε για να τα δείτε στην οθόνη σας.
Σε καθαρά τεχνικό επίπεδο, ο Γιώργος Ζώτος σας παρουσιάζει τις συχνότερες βλάβες των επίγειων ψηφιακών δεκτών, καθώς και τους τρόπους επιδιόρθωσής τους, ώστε να αναστήσετε τους χαλασμένους δέκτες σας!
Το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο τα νέα προϊόντα της αγοράς είναι λιγότερα. Παρόλα αυτά, ως είθισται, ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά παρουσιάζεται πάντα πρώτα από της σελίδες του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση και στη συνέχεια από την ιστοσελίδα digitaltvinfo.gr.
Αυτό το μήνα ξεχωρίζουν ο νέος καθαρόαιμος δέκτης Linux/ Enigma2 Max+ SoloPro με επεξεργαστή Broadcom, ο περιζήτητος επίγειος ψηφιακός δέκτης σε μορφή Scart Fagor Tedi 4000 HD, ο νέος διαμορφωτής HDMI σε DVB-T της Lemco Electronics που έκανε ρεκόρ ζήτησης στην Anga COM και το νέο πανίσχυρο headend της IKUSI ikusiflow.
Παρά την συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα, που κάνει τις ανάγκες να περιορίζονται και την ζήτηση να εξαφανίζεται, προσπαθούμε κάθε μήνα να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σας με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικό ρεπορτάζ και έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!   typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα