Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η Γερμανία έχει αποφασίσει τον απόλυτο εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητάει 15 δισ μέτρα, κρατάει ως απειλή το bail in στις καταθέσεις

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες η ελληνική κυβέρνηση ήταν έντρομη εμπρός στην καταστροφή που σχεδίαζαν οι ευρωπαίοι για την Ελλάδα
Το σχέδιο, πλήρους απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη από την Γερμανία, με ένα στρατηγικό στόχο….να μείνει στην ιστορία ο απόλυτος εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές το σχέδιο έχει ως εξής «η Γερμανία βλέπει πολύ καθαρά ότι η ελληνική κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς. 

Μετά τις απειλές ότι θα χρεοκοπήσουν τις ελληνικές τράπεζες και η Ελλάδα θα χάσει τον έλεγχο των τραπεζών, μετά τις απειλές ότι θα επιβάλλουν την διαδικασία bail in όπου οι καταθέτες θα χάσουν μέρος των καταθέσεων τους, η ελληνική κυβέρνηση έντρομη υπαναχώρησε. 
Η έντρομη ελληνική κυβέρνηση, είχε επαφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα με επιχειρηματίες και τραπεζίτες που προειδοποίησαν Τσίπρα και Δραγασάκη να ακυρώσει το δημοψήφισμα και τον προειδοποίησαν για το bail in την διαδικασία κατά την οποία και οι καταθέτες εμπλέκονται στην ανακεφαλαιοποίηση μιας τράπεζας με αποτέλεσμα δραματικές απώλειες για τους μετόχους ΤΧΣ και ιδιώτες αλλά και τους καταθέτες των τραπεζών. 
Κατά το bail in οι μέτοχοι καταστρέφονται στην κυριολεξία, κινδυνεύουν άμεσα οι καταθέτες, ενώ ο έλεγχος των τραπεζών περνάει στον ESM, η Ελλάδα χάνει κάθε κυριότητα στις τράπεζες. 
Όμως οι μεγαλύτερες πιέσεις ασκήθηκαν από την Γερμανία, η οποία αποφάσισε να τελειώσει την ελληνική κυβέρνηση. 
Το δημοψήφισμα τους εξόργισε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη έβλεπε ανατροπή σκηνικού στο δημοψήφισμα…το ΟΧΙ μετατρεπόταν σε ΝΑΙ σταδιακά στην κοινωνία….και με την βοήθεια των capital controls.  
Με βάση δύο εταιρίες δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι μετά την επιβολή capital controls προέκυπταν τα εξής συμπέρασμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα