Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού "ON LINE" , εύχομαι όλοι να είσαστε καλά και να έχουμε καλό Χειμώνα.Το ΟΝLINE βαδίζει στο τέλος του 4ου χρόνου λειτουργίας του και αποκτά συνεχώς νέα δυναμική.Αυτό μου δίνει τη δύναμη ώστε συνεχώς να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται.

Αυτά τα 4 χρόνια έχουμε ζήσει πρωτόγνωρα πράγματα , έχουμε "καλύψει" τις 2 Εθνικές Εκλογές του 2012 (ΜΑΪΟΣ και ΙΟΥΝΙΟΣ) , τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου , τις Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 , την Προεδρική Εκλογή του 2015 , το Δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 και φυσικά το ίδιο θα γίνει και στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τους 7 μήνες διακυβέρνησης της χώρας , μαζί με τους ΑΝΕΛ, βύθισε τη χώρα στο τέλμα και κατέστρεψε το Τραπεζικό σύστημα (ειδική τραπεζική αργία 20 ημερών και επιβολή capital control) . H λέξη ψέμα είναι πλέον ταυτόσημη με τη λέξη "Τσίπρας" ,όσο και αν ο τέως Πρωθυπουργός επιμένει ότι μας λέει την αλήθεια.Η ψήφος μας στις 20 Σεπτέμβρη θα κρίνει ποιο κόμμα θα έχει την πρώτη θέση (όχι την αυτοδυναμία) και θα πάρει το bonus των 50 εδρών ώστε να αποτελέσει τον κορμό στην επόμενη κυβέρνηση.Συνεπώς,στην πρώτη θέση δεν θα πρέπει να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη πελαγοδρομεί , βρίσκεται σε φάση διάλυσης και μας κοροϊδεύει αναίσχυντα.Όχι μόνο δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" , όπως είχε δεσμευτεί αλλά μετά από ένα δημοψήφισμα παρωδία (62% ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) , μέσα στην κάψα του καλοκαιριού , μας "φόρεσε" το "3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ" .
Μην ξεχνάμε ότι σοβαρότερο πρόβλημα ακόμη και από το Οικονομικό είναι το Μεταναστευτικό .Με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ  & ΕΕ έχουν γεμίσει τα νησιά μας και η Αθήνα από μετανάστες οι οποίοι ναι μεν αναζητούν κάτι καλύτερο για τη ζωή τους,αλλά ταυτόχρονα η κατάσταση στη χώρα μας μέρα με την ημέρα γίνεται ολοένα και πιο εφιαλτική.

ΥΓ. Το σηματάκι "ΑLERT" Θα φύγει από το λογότυπο του "ΟΝLINE" όταν αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και απομακρυνθεί ο κίνδυνος "GREXIT" .

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog "ON LINE"
Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα