ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έπεσε και πάλι η προβλήτα της Φανερωμένης


Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου; Εδώ έχει πέσει (πάλι) εδώ και δέκα μέρες η προβλήτα της Φανερωμένης, τα φέρρυ μπόουτ έχουν ήδη σοβαρότατο πρόβλημα να δέσουν, απειλείται ξεκάθαρα να διακοπεί η συγκοινωνία και δεν τρέχει μία!
Δείτε στις φωτογραφίες το χάλι της προβλήτας, η οποία είχε ξαναφτιαχτεί πριν μερικά χρόνια επί δημαρχίας Σοφρά τότε. Έχει ειδοποιηθεί το λιμενικό ταμείο, έχει ειδοποιηθεί το λιμεναρχείο, το οποίο, απ΄ ότι μάθαμε,  με τη σειρά του έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Δήμο, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε. 

Έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κι αντί να είναι πρώτο θέμα, αφού κινδυνεύει να αποκλειστεί το νησί από τη μια πλευρά και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο, εκείνοι συζητούσαν για τις παραιτήσεις τους!


Ένα μπάχαλο παντού!

Τι έχετε κάνει κύριοι για το θέμα; Έχετε αντιληφθεί τη σοβαρότητά του; Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, που έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή, σε τι ενέργειες έχει προβεί; Η κ. δήμαρχος τι σκοπεύει να κάνει; Εδώ πρόκειται για μια αποκατάσταση που πρέπει να γίνει άμεσα, δε χωρούν αναβολές, ούτε μπορούμε να περιμένουμε τον …αόρατο προϋπολογισμό.
Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να αφήσετε τα ενδοπαραταξιακά σας και ν΄ ασχοληθείτε με την καθημερινότητα; ΑΜΕΣΑ!

πηγή: anatropespress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα