Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Μαζεύουν υπογραφές στο «Ποτάμι» για πρόταση μομφής κατά της Ζωής

Μαυρωτάς και Αμυράς βρίσκονται σε επαφή με βουλευτές άλλων κομμάτων
Διαδικασία κατάθεσης πρότασης μομφής ξεκινά το Ποτάμι, με τους βουλευτές του Ποταμιού κ.κ. Γ. Μαυρωτά και Γ. Αμυρά να έχουν  αναλάβει τις επαφές με βουλευτές άλλων κομμάτων. Δεν αναμένεται η πρόταση να κατατεθεί άμεσα, ωστόσο από το Ποτάμι αναφέρουν ότι αποτελεί προτεραιότητα σηματοδοτώντας εξελίξεις μετά την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου. 




Οι δύο βουλευτές έρχονται σε επαφή με τους βουλευτές και των υπολοίπων κομμάτων, προκειμένου να προωθήσουν την πρωτοβουλία τους για την αποπομπή της Ζ. Κωνσταντοπούλου από την Προεδρία της Βουλής. Ήδη, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έχει μιλήσει ανοιχτά για κατάθεση πρότασης μομφής και εκτιμά ότι η απομάκρυνση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου από το αξίωμά της αποτελεί προτεραιότητα ύψιστης σημασίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, πέρα από τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ,έχουν επικοινωνήσει και βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί βουλευτές είναι θετικοί στην ψήφιση της πρόταση, ωστόσο δεν θέλουν να υπογράψουν την πρόταση. Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες υπογραμμίζεται ότι θα τεθεί ως ζήτημα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα