Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ : ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ - ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

"ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


"Χθες ήταν σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, έκλεισε η συμφνωνία, έχουμε τα πρώτα χρήματα μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Αυτό είναι οικονομική σταθερότητα και τώρα πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Για αυτό το λόγο υποβάλλω την παραίτησή μου", είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Προκόπης Παυλόπουλο.
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισπεύσει τις διαδικασίες καθώς όπως είπε «δεν προκύπτει περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης υπό την παρούσα Βουλή, μίας και το μεγαλύτερο κόμμα δεν έχει αυτή την πρόθεση».


Σε αυτό το πλαίσιο ζήτησε την άμεση συγκρότηση κυβέρνησης υπηρεσιακής, δίχως ωστόσο να αναφερθεί σε ενδεχόμενη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

«Θα ασκήσω τα καθήκοντα όπως απορρέουν από το Σύνταγμα, δεν πρέπει να κινδυνεύσει η χώρα μέσα στην πορεία που έχει πάρει» απάντησε ο κ. Παυλόπουλος.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στο Προεδρικό Μέγαρο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβσασίλη και ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα