Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τη φωτογραφία του ζεύγους Τσίπρα με τους Ομπάμα

Η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού φόρεσε ένα μαύρο, κομψό φόρεμα - Άκρως εντυπωσιασμένος από το ύψος της Αμερικανίδας «πρώτης κυρίας», δίπλα στην οποία στεκόταν, ο Τσίπρας 

Ένα μαύρο, απλό και κομψό φόρεμα -το οποίο κατά πληροφορίες έραψε ειδικά για την περίσταση- και εντυπωσιακές γόβες T-strap φόρεσε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους ηγέτες που συμμετείχαν στη Συνέλευση του ΟΗΕ. 
Η φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους δίπλα στον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα στη λαμπερή δεξίωση δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη δημοσιότητα, ενώ ο κ. Τσίπρας την ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφότου τα ζευγάρια έβγαλαν μαζί την καθιερωμένη φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε στους δημοσιογράφους ότι ήταν άκρως εντυπωσιασμένος από το ύψος της Αμερικανίδας «πρώτης κυρίας».
Άλλωστε, ο Έλληνας πρωθυπουργός στεκόταν δίπλα της, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.
Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ σύστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, λέγοντάς της: «Αυτός είναι που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα», ενώ συστήθηκαν μεταξύ τους και οι σύζυγοι των δύο ηγετών. 
Πάντως, λίγα λεπτά αφότου τραβήχτηκε η παραδοσιακή «οικογενειακή» φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τις συζύγους τους, ο κ.Τσίπρας με την κυρία Μπαζιάνα αποχώρησαν από το ξενοδοχείο New York Palace, όπου έγινε η δεξίωση και δείπνησαν οι δυο τους, πριν επιστρέψουν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ), στο ξενοδοχείο τους στο κεντρικό Μανχάταν.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα