Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας και Καμμένος παρακολούθησαν τη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 2015»

Την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015» παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έφτασε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί μετέβη στο Πεδίο Ασκήσεων όπου παρακολούθησε την τελική φάση της Στρατιωτικής Άσκησης «Παρμενίων 2015».Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και τον στενό του συνεργάτη και υπ.  Επικρατείας  Νίκο Παππά έγιναν δεχτοί με τιμές από αγήματα του στρατού. 
Ο πρωθυπουργός φόρεσε ένα δερμάτινο τζάκετ της αεροπορίας στα δεξιά του οποίου έφερε το έμβλημα της πολεμικής αεροπορίας, ενώ στα αριστερά αναγραφόταν το όνομά του και η ιδιότητά του ως Πρωθυπουργός. Αντίστοιχη ήταν και η ενδυματολογική επιλογή του Πάνου Καμμένου ο οποίος φορούσε ένα μπουφάν παραλλαγής.
Αφού παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης, ο πρωθυπουργός φορώντας το δερμάτινο μπουφάν της αεροπορίας και τα απαραίτητα ακουστικά, κάθισε στο κοκπιτ μεταγωγικού αεροσκάφους  C130 και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα