Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Aποσύρεται ο Μειμαράκης από την κούρσα;

ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
 
-Ρε συ Πρόεδρε, δεν θα αντέξω 2η ήττα μέσα σε 2 μήνες. Είπαμε να με κάνεις Αυτοφωράκια αλλά όχι να εξευτελιστώ πολιτικά στα γεράματα...

Ο Μειμαράκης, με το παράπoνο να ξεχειλίζει από το είναι του, συνομιλεί με τον άνθρωπο που τον πήρε στον λαιμό του: Toν Κώστα τον Καραμανλή.

Ο Καραμανλής και ο Πάκης ήταν εκείνοι που έδωσαν εντολή-οδηγία στον Μειμαράκη να ψηφίσει το Μνημόνιο Τσίπρα (ένα ακόμη Μνημόνιο που υπηρετεί με φανατισμό το πελατειακό κράτος) με αποτέλεσμα η ΝΔ να εμφανίζεται σαν ουρά του Τσίπρα.

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" έδωσε μάχη μιλώντας για πολιτική ανοησία ώστε να μην ψηφισθεί το τρίτο Μνημόνιο από ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα τα 3 κόμματα να υποστούν βατερλώ στις εκλογές και οι 3 αρχηγοί τους το επόμενο εξάμηνο να έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ηδη ακούγεται έντονα η δημιουργία νέου κόμματος από τους Χάρη Θεοχάρη, Βαγγέλη Βενιζέλο και 10 άλλους βουλευτές από την σημερινή Βουλή.

Ο Μειμαράκης διαπιστώνει πως ζήτημα να πάρει την ψήφο της Πηνελόπης Γαβρά και την δική του στις εκλογές και πασχίζει να βρει τρόπο να εγκαταλείψει τον αγώνα για την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ αλλά δίχως να ταπεινωθεί.

Ζητάει ένα τυράκι.

Σ΄αυτή την κατεύθυνση έχει επιστρατευτεί ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, ώστε να προσεγγίσει τον Τζιτζικώστα με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και να χρήσει ο Τζιτζικώστας τον Μειμαράκη ως επικεφαλής της Κ.Ο της ΝΔ σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές στη ΝΔ.

Γι΄αυτή την συμφωνία πιέζουν οι καραμανλικοί-ώστε να κερδίσουν τουλάχιστο την εκπροσώπηση στη Βουλή μέσω του Αυτοφωράκια Βαγγέλα.

Οι εξελίξεις στην χαζοΝΔ είναι συναρπαστικές-μείνετε συντονισμένοι με το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", θα περάσουμε ένα χειμώνα φράπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα