Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Γ. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ : Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Δραγασάκης και Αριστείδης Μπαλτάς.
Μπορεί επισήμως ο στόχος να είναι η αυτονομία του κόμματος από την κυβέρνηση, όμως ο πρωθυπουργός θέλει να αισθάνεται... σιγουριά και γι' αυτό φέρεται πως επιδώκει τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης στην  
Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι προτάσεις περιλαμβάνουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Αριστείδη Μπαλτά. Ο Νίκος Φίλης αρνήθηκε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στο Υπουργείο Παιδείας .Οι παραπάνω θα  κληθούν να καλύψουν τις θέσεις των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη και Αλέκου Καλύβη.

Κριτήριο για τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου αποτελεί το γεγονός ότι είναι ο άνθρωπος που σηκώνει το βάρος της συμφωνίας και των περαιτέρω διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αλλά και γιατί εκτός των άλλων αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα των "53". Στην ίδια κατεύθυνση, ο Γιάννης Δραγασάκης είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και έχει αναλάβει νευραλγικά κομμάτια υλοποίησης του προγράμματος, όπως ο τομέας των τραπεζών.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε με την εκλογή του Παναγιώτη Ρήγα στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος θα οδηγήσει το κόμμα μέχρι το έκτακτο συνέδριο το Φεβρουάριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα