Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο Τσίπρας… «φοβήθηκε» τις αντιδράσεις και δεν πήγε στη Σαλαμίνα για την Πυραυλάκατο «Ρίτσος»!

Ο Πάνος Καμμένος πήγε και μίλησε. Ο Αλέξης Τσίπρας τελικά… το ξανασκέφτηκε και δεν πήγε στην τελετή ένταξης στη δύναμη του Στόλου της νέας πυραυλακάτου «Ανθυποπλοίαρχος Ρίτσος».
Ενώ είχε γίνει γνωστό ότι ο Αλέξςη Τσίπρας θα είναι στη σχετική τελετή, τελικά ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην πάει ούτε στην Αμφιάλη, ούτε φυσικά… στη Σαλαμίνα, στο Ναύσταθμο!

Συγκλίνουσες πληροφορίες λένε ότι οι λόγοι που ο πρωθυπουργός προτίμησε να μην είναι παρών στην τελετή είναι δύο:

Πρώτον, θέλει… να αραιώνει τις Μιλιταριστικές εμφανίσεις του, μαζί με τον Πάνο Καμμένο, γιατί ενόχλησαν πολλούς φίλους του κόμματος, ειδικά τα ρούχα με στρατιωτική παραλλαγή.
Δεύτερον και σημαντικότερο: Αρκετοί σύντροφοί του και βουλευτές, λέγεται ότι ενημέρωσαν το Μαξίμου για την ένταση που υπάρχει πλέον στη Σαλαμίνα, εξαιτίας της μη εξαίρεσης του ιερού χώρου της Ναυμαχίας από την πώληση του ΟΛΠ, εισηγούμενοι «να μην πάει καλύτερα σε αυτή τη φάση»!
Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη το πρωί, στις 11, οι Σαλαμίνιοι με απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου θα αποκλείσουν τα Παλούκια συμβολικά και δεν θα γίνονται μετακινήσεις για αρκετή ώρα, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική αυτή πολιτική που πλήττει τη Σαλαμίνα.
• Πάντως η απουσία Τσίπρα από τη σημερινή τελετή, μόνο τυχαία δεν είναι…

Ποιοι ήταν στην τελετή

Παρέστησαν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος ΛΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου ΠΣ, άμεσοι συγγενείς του Ήρωα, και πολύς κόσμος.
πηγή: limani24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα