Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Στην αγορά ενέργειας εισέρχονται, από τον προσεχή Δεκέμβριο, τα ΕΛΤΑ

ΣΧΟΛΙΟ "ΟΝLINE" : "Είστε στα καλά σας ; θα μπείτε σε μια τόσο δύσκολη αγορά που δεν γνωρίζετε και δεν έχετε και υποδομή;"
Την είσοδο των ΕΛΤΑ στην αγορά ενέργειας τους αμέσως επόμενους μήνες ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, Κωστής Μελαχροινός.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα είναι παρόντα ως εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας που διαμορφώνεται στη χώρα.

Ο φάκελος των ΕΛΤΑ για την σχετική αδειοδότηση έχει προγραμματιστεί να κατατεθεί στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας εντός του Νοεμβρίου, με στόχο την έγκρισή του μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα, ώστε τον Δεκέμβριο να είναι δυνατή η είσοδος των ΕΛΤΑ στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των 1.500 καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων, η παρέμβαση των Ελληνικών Ταχυδρομείων θα  λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών, με τον κ. Μελαχροινό να τονίζει ότι τα ΕΛΤΑ, στον ρόλο τους ως εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, θα παρέχουν ενιαίο τιμολόγιο σε ολόκληρη την επικράτεια, λειτουργώντας στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

Ο κ. Μελαχροινός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις τιμές πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΤΑ, διευκρίνισε πως, αν και είναι ακόμη νωρίς να ανακοινωθεί το σχετικό τιμολόγιο, τα ΕΛΤΑ θα κινηθούν με ενιαία τιμή και με στόχο αυτή να είναι η συμφέρουσα για τους πελάτες τους.

Η είσοδος των ΕΛΤΑ στην αγορά ενέργειας επισφραγίζει την νέα εποχή των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν εμπράκτως πως μπορούν να ανταποκριθούν με συνέπεια στις ανάγκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται κάθε φορά και ταυτόχρονα να επιτελέσουν κοινωνικό ρόλο.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα