Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Ήμουν παρών στα δύσκολα όταν άλλοι είχαν φύγει

Κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του με αιχμές κατά των αντιπάλων του - «Πιστεύω στην επανεκκίνηση της ΝΔ και όχι στο γκρέμισέ τα όλα - Στόχος ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για το μέλλον»


Κατέθεσε και επίσημα την υποψήφιότητά του για την κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ο σημερινός πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Πέμπτης και 24 ώρες πριν τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων.


«Ξέρω τις δυσκολίες και τις αρνήσεις που νιώθει ο κάθε Έλληνας πολίτης, ακούω προτάσεις που προτείνουν κάποιοι απλώς επειδή θέλουν να αρέσουν» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ πρόσθεσε πως δεν πιστεύει «στην ευκολία του συνθήματος, αλλα στην γοητεία της επανεκκίνησης».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως το βλέμμα της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι προσανατολισμένο σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για το μέλλον.
Αναφερόμενος στην πορεία του ίδιου εσωκομματικά, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε πως μπορεί να βλέπει την παράταξη υπό το πρίσμα του χθες, του σήμερα, αλλά και του αύριο και υπογράμμισε πως αισθάνεται ταυτισμένος μαζί της «γιατί την υπηρετώ από τη μέρα που ιδρύθηκε. Ήμουν εκεί και στα πάνω της και στα κάτω της. Ήμουν πάντα παρών, στην πρώτη γραμμή, στα δύσκολα, όπως και αυτόν το καλοκαίρι, εις γνώση των δυσκολιών που υπήρχαν, ανέλαβα αυτό το βαρύ φορτίο με μεγάλη ευθύνη».
Δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση και σε όλους όσοι στο παρελθόν αποστασιοποιήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, υπενθυμίζοντας: «Κάποιοι άλλοι, αφού τους τίμησε η Νέα Δημοκρατία, την εγκατέλειψαν, κάποιοι σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι έμειναν αμέτοχοι επειδή το κομματικό χρώμα είχε θαμπώσει. Προσωπικά, την υπηρέτησα με όλους τους προέδρους της».
Τέλος, υπογράμμισε πως όποιος κι αν κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής, «όλοι θα είμαστε δίπλα του».protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα