ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η απαξίωση του νησιού συνεχίζεται και δια στόματος πρωθυπουργού



Σε πολύ χαμηλή εκτίμηση φαίνεται ότι έχει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας τη Σαλαμίνα αφού την κατατάσσει μεταξύ Αγ. Βαρβάρας και τσαντιριού. Στην διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων στη βουλή στήριξε το επιχείρημα του ενάντια στις
νεοφιλελεύθερες πολιτικές ιεραρχώντας περιοχές της Αττικής  «Θα παλέψουμε για τις για τις Συλλογικές Συμβάσεις, για την Δημοσια Περιουσία. Δεν είμαστε Νεοφιλελεύθεροι» είπε και συνέχισε φέρνοντας το εξής παράδειγμα "Δεν είμαστε της άποψης ότι αυτος που έχει σπίτι στην Κυψέλη και δεν μπορεί να κρατήσει, να το πουλάει για μείνει σε φτωχότερη περιοχή πχ στο Περιστέρι και μετά στην Αγ.Βαρβάρα, μετά στην Σαλαμίνα και στο τέλος να καταλήγει σε τσαντίρι, γιατί αυτή είναι η λογική της Αγορας. Ουτε εμείς ούτε οι ΑΝΕΛ είμαστε νεοφιλελεύθεροι"

Το συγκεκριμένο απόσπασμα ακούγεται στο (28:40) στο βίντεο της δευτερολογίας του πρωθυπουργού. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε όλη την ομιλία εδώ
Ακόμα και αν η χρήση των περιοχών έγινε ως αντιπαράδειγμα δεν παύει να αναδεικνύει την θέση που κατέχει στο μυαλό του πρωθυπουργού το νησί μας δηλ. λίγο πριν από το τσαντίρι. Να θυμίσουμε όμως στον πρωθυπουργό ότι το νησί αυτό, έδωσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 46% (39.33% στον ΣΥΡΙΖΑ και 6.70% στους ΑΝΕΛ) 
Ας μας προβληματίσει όλους πως αυτό το νησί έφτασε σε αυτή την κατάντια στην πλήρη ανυποληψία και απαξίωση  και κυρίως ότι αυτός ο κατήφορος δεν έχει τέλος. 
Ελπίζουμε στο θέμα αυτό να δούμε μια επίσημη αντίδραση salamina-press.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα